فرماندار اسدآباد گفت:نیمی از چاههای آب شرب روستایی شهرستان ریزش کرده و یا خشک و غیرفعال شدهاند
حمیدوند ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: تعداد چاههای آب شرب روستایی اسدآباد 60 حلقه چاه بوده که در مدت کوتاهی یک سوم از این چاهها خشک شده و یا ریزش کردهاند.
وی افزود: این امر یک خطر و بحران بوده که باید کمیته انرژی اقتصاد مقاومتی به عنوان یک خطر موضوع را در دستور کار قرار داده و راهکارهای آن را پیش بینی کند .
فرماندار یکی از راهکارهای این خطر را مسدود کردن چاههای غیرمجاز عنوان کرد و گفت: فرمانداری نیز از کمیته انرژی اقتصاد مقاومتی در بحث مسدود کردن این چاهها حمایت لازم را خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: منابع سفرههای آبی زیرزمینی دشت اسدآباد محدود بوده و بیشتر آبها سطحی هستند که لازم است در این بخش این موانع را به عنوان موانع آینده بخش کشاورزی پیش بینی و راهکاری برای آن بیندیشیم و این راهکارها را به کمک دستگاههای عضو کمیته انرژی اقتصاد مقاومتی اجرایی کنیم.
حمیدوند با تاکید بر حفظ کشاورزی دشت اسدآباد ضمن مدیریت بهینه منابع آبی دشت اسدآباد، خاطر نشان کرد: برنامههایی چون آبخیزداری نیز از نقش مهمی در مرتفع کردن مشکلات منابع آب دشت اسدآباد خواهد داشت.
فرماندار از وجود 2 هزار چاه مجاز و غیرمجاز در دشت اسدآباد خبر داد و افزود:40 درصد چاههای مجاز اسدآباد به کنتور هوشمند مجهز هستند.
وی در ادامه وجود زیرساختهای لازم در شهرستان برای جذب سرمایه گذار را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: در آینده نزدیک 7 مگاوات توان باری برق شهرک صنعتی اسدآباد افزایش خواهد یافت که این امر به عنوان عملکرد و اهداف ما در بحث اقتصاد مقاومتی محسوب خواهد شد چرا که با این اقدام زیرساخت لازم برق شهرک ارتقا یافته و سرمایه گذاران بیشتری برای سرمایه گذاری در این مکان رغبت پیدا خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون 13 درصد شهرک صنعتی اسدآباد واگذارشده است، یادآور شد: این شهرک صنعتی به مساحت 92 هکتار ظرفیت واگذاری بیش از 300 واحد را به سرمایهگذاران دارد.
حمیدوند در ادامه از وجود 22 واحد تولیدی در شهرک صنعتی این شهرستان خبر داد و افزود: شهرک صنعتی اسدآباد دارای 3 مگاوات برق بوده و برای استقرار واحدهای جدید نیازمند افزایش ظرفیت آن هستیم.
فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: فراهم کردن زیرساختها در شهرک صنعتی موجب موفقیت ما در توسعه اقتصادی و تبدیل منطقه برای جذب سرمایهگذار در شهرستان خواهد بود.
وی افزود: برای افزایش ظرفیت برق شهرک صنعتی به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد بود که برای اجرای این طرح استاندار نیز قول کمک و مساعدت داده است.
حمیدوند همچنین با اشاره به ایستگاه و ماهواره شهید قندی اسدآباد اظهار داشت: این ایستگاه در حدود 140 هکتار با دارا بودن باغات و زمینهای کشاورزی و ساختمانهای ادارای و امکانات زیرساختی و تاسیسات مختلف بدون استفاده باقی مانده و تنها در حال حاضر دارای 40 نفر نیرو است که نیاز است طی مکاتبه ای با وزارت ارتباطات با توجه به پتانسیلهای خوب این ایستگاه وزارتخانه فوق الذکر تصمیمی برای آن اتخاذ کند.